Με χαρά το 1ο Beverage Food & Tourism Festival θα φιλοξενήσει τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Le Monde δίνοντας την ευκαιρία σε χιλιάδες ενδιαφερόμενους να γνωρίσουν και να ενημερωθούν δια ζώσης για τον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE και τα προγράμματα σπουδών του.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE, απόλυτα εξειδικευμένος στις ξενοδοχειακές, τουριστικές και γαστρονομικές σπουδές, πιστοποιημένο μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, προσφέρει στους σπουδαστές του εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλού επιπέδου. H άριστη υλικοτεχνική υποδομή και τo καταξιωμένο διδακτικό προσωπικό εξασφαλίζουν μία εξαιρετική σταδιοδρομία καθώς και τη διαρκή αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Τουριστικών & Ξενοδοχειακών Σπουδών, LE MONDE, διατηρεί στενούς δεσμούς συνεργασίας με την τουριστική βιομηχανία τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Κάθε χρόνο, πολλοί σπουδαστές και απόφοιτοι, με τη βοήθεια του Γραφείου Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας και Αποκατάστασης του Ομίλου LE MONDE, ξεκινούν και εργάζονται σε διάφορες ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις.

Τα προγράμματα που παρέχονται είναι τα εξής:
 Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού – Tourism Management
 Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας – Hotel Management
 Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας – Chef
 Τεχνικός Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής – Pastry Chef
 Food & Beverage Management
(Δείτε αναλυτικά εδώ)

Δωρεάν Σεμινάρια – Workshops στο Beverage Food & Tourism Festival

Σάββατο 26.01.2019, 1430-15.15

Millefeuille με σαρδέλες ψητές σε ελαιόλαδο / ζελέ θάλασσας / blanc-manger τομάτας
Μία γαστρονομική παρουσίαση που αναδεικνύει τις αμέτρητες δυνατότητες και εφαρμογές που έχειμία ταπεινή πρώτη ύλη, όπως η σαρδέλα, με κατεξοχήν ελληνικό χαρακτήρα, στην επαγγελματικήκουζίνα. Ο καταξιωμένος chef, Μιχάλης Ντουνέτας, εφαρμόζοντας τις τεχνικές της σύγχρονης γαστρονομίας, συνθέτει ένα έδεσμα υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης γαστρονομικής αξίας.
Μιχάλης Ντουνέτας, chef /Καθηγητής, Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE

Σάββατο 26.01.2019, 18.30-19.15

Η χρήση του Sherry στο σύγχρονο μπαρ
Το sherry δειλά δειλά φαίνεται πως περνά εκ νέου μια περίοδο ακμής, αφού χρησιμοποιείται ολοένακαι πιο συχνά στα σύγχρονα μπαρ. Ο Γιάννης Κοροβέσης, μέλος του εκπαιδευτικού προσωπικού της
σχολής LE MONDE και ο πρώτος Έλληνας πιστοποιημένος εκπαιδευτής για sherry από το ConsejoRegulador de Jerez, θα μιλήσει για το sherry, ενώ θα φέρει παραδείγματα μέσα από κοκτέιλ προσαρμοσμένα στον σύγχρονο ουρανίσκο.
Γιάννης Κοροβέσης, Bar consultant-drinks editor/Καθηγητής, Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE

Κυριακή 27.01.2019, 17.30-18.15

Praline Caramel Carré
Ένα γλύκισμα με βαθιά σοκολατένια γεύση που συνδυάζει διαφορετικές υφές, αναλαμβάνει να μας παρουσιάσει ο διακεκριμένος pastry chef Χάρης Ψιλόπουλος. Η σοκολάτα γάλακτος, η πραλίνα και η αλατισμένη καραμέλα ισορροπούν γευστικά σ’ ένα επιδόρπιο υψηλών γευστικών προδιαγραφών και ξεχωριστής εμφάνισης.
Χάρης Ψιλόπουλος, Pastry Chef /Καθηγητής, συγγραφέας, Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

α) Εγγραφή στην φόρμα του κάθε σεμιναρίου που σας ενδιαφέρει
β) Join στο Event του BeFoot και FoLLow της σελίδας του BeFoot στο Instagram (αν έχετε λογαριασμό)
γ) Σχόλιο κάτω από αυτο το POST με tag δύο φίλους σου και κοινοποίηση  αν θέλετε για σεμινάριο Barista – Bartending – Σχόλιο κάτω από αυτό το POST με tag δύο φίλου σου και κοινοποίηση αν θέλετε για σεμινάριο στο Cooking Stage

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

Αν είστε από κινητό ανοίξτε την φόρμα εδώ