Κορυφαίο Workshop του ΙΕΚ Master στο BeFooT Festival - Befoot

Το ΙΕΚ MASTER συμμετέχει στο 1ο Beverage Food & Tourism Festival στις 26 και στις 27 Ιανουαρίου που θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη στο Γκάζι τιμώντας την παραδοσιακή ελληνική γαστρονομία.

Tα Σεμινάρια του ΙΙΕΚ MASTER στο BeFoot Festival έχουν άρωμα… Ελλάδας

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ MASTER, με την καθοδήγηση και την πολύτιμη βοήθεια των έμπειρων εκπαιδευτών τους θα παρουσιάσουν πιάτα με άρωμα… Ελλάδας!

Σάββατο 26.01.2019, 18.30-19.15

  1. Βασικές Αρχές Οργάνωσης Κουζίνας
  2. Βασικές Αρχές Παρασκευής Ζωμού
  3. Greek Trahana Pasta Soup – Colors of Greece
  4. Feast of Winter |“Trahanoto”Frumenty with Greek Cheeses

Η οργάνωση της κουζίνας και του πάγκου εργασίας είναι από τα πρώτα πράγματα που οφείλει να γνωρίζει ένας επαγγελματίας Chef. Κατά τη διάρκεια του Workshop παρουσιάζονται βασικές αρχές οργάνωσης μίας επαγγελματικής κουζίνας.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί παρασκευή ζωμού με τελικό αποτέλεσμα μια ολοκληρωμένη πρόταση 2 ξεχωριστών πιάτων με κεντρικό θέμα τον Τραχανά.

Υπό την επίβλεψη των καταξιωμένων καθηγητών, Κωνσταντίνου Μουζάκη–ChefEuropean 2015– & Στέλιου Μαστοράκου, οι σπουδαστές θα παρουσιάσουν Trahana Pasta Soup &“Trahanoto” with Greek Cheeses.

Στο τέλος του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης  «Κέντρου Δια Βίου Μάθησης 2ου Επιπέδου».

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

α) Εγγραφή στην φόρμα του κάθε σεμιναρίου
β) Join στο Event του BeFoot και FoLLow της σελίδας του BeFoot στο Instagram (αν έχετε λογαριασμό)
γ) Σχόλιο me tag δύο φίλων σας σε αυτό το post και κοινοποίησή του

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

Αν είστε από κινητό πατήστε εδώ