Τα σεμινάρια του Praxis στο BeFooT Festival για την Μαγειρική, Ζαχαροπλαστική, ποτό και καφέ - Befoot

Το ΙΕΚ PRAXIS συμμετέχει στο 1ο Beverage Food & Tourism Festival που πραγματοποιείται στις 26 και 27 Ιανουαρίου στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι του Δήμου Αθηναίων, με περίπτερο στην Αίθουσα Δ12.

Δείτε παρακάτω τα Δωρεάν σεμινάρια που θα πραγματοποιήσει το IEK PRAXIS στο Cooking Stage του Φεστιβάλ όπου και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης

Το ΙΕΚ PRAXIS θα πραγματοποιήσει τα παρακάτω ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια-workshops:

Σάββατο 26/1 (11:30 έως 12:15)

  • «Εισαγωγή στη Γαλλική Ζαχαροπλαστική: Δημιουργία τυλιχτού κορμού από σοκολάτα και καραμελωμένες μπανάνες»: Δημήτρης Παπαντωνίου, Pastry Chef

Σάββατο 26/1 (15:30 έως 16:15)

  • «Σύγχρονες τάσεις στην Εκπαίδευση Bartending & Mixology: Τα μυστικά της επιτυχίας στην μπάρα»: Πέτρος Μυτιληναίος, Bartender “Che Cocina Y Barra Sudamericana” (Cocktail Bar-Restaurant, Πειραιάς), Bacardi Legacy 2018 Greek Finalist, Brand Ambassador at Skinos Mastiha Spirit

Κυριακή 27/1 (12:30 έως 13:15)

  • «Η Αποτελεσματική Οργάνωση του χώρου εργασίας και Η Τέχνη του Ελληνικού Καφέ», με τον Γιώργο Κότσαρη, Barista

Κυριακή 27/1 (14:30 έως 15:15)

  • «New Chef’s Coaching: Μάθε να δημιουργείς βήμα-βήμα την δική σου συνταγή και μοντέρνο πιάτο», με καθοδήγηση από τον βραβευμένο Chef Χάρη Νικολούζο (Head Chef στο BIANCO Restaurant, Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας).


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

α) Εγγραφή στην φόρμα του κάθε σεμιναρίου
β) Join στο Event του BeFoot και FoLLow της σελίδας του BeFoot στο Instagram (αν έχετε λογαριασμό)
γ) Σχόλιο κάτω από αυτο το POST με tag δύο φίλους σου και κοινοποίηση  αν θέλετε για σεμινάριο Barista – Bartending – Σχόλιο κάτω από αυτό το POST με tag δύο φίλου σου και κοινοποίηση αν θέλετε για σεμινάριο στο Cooking Stage

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

Αν είστε από κινητό ανοίξτε την φόρμα εδώ