Το πρόγραμμα των Workshops - Σεμιναρίων του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο BeFooT Festival - Befoot

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, το μεγαλύτερο ιδιωτικό ΙΕΚ της χώρας και 1 από τα 7 καλύτερα Εκπαιδευτήρια της Ευρώπης θα δώσει δυναμικό «παρών» στο 1ο Beverage Food & Tourism Festival  με σειρά παρουσιάσεων και pop-up events παρέχοντας την ευκαιρία στους επαγγελματίες του μέλλοντος να ενημερωθούν από πρώτο χέρι για προγράμματα σπουδών και εξειδικευμένα σεμινάρια.

Αποτελώντας τη μεγαλύτερη εκπαιδευτική δύναμη στον χώρο των Επισιτιστικών και Τουριστικών επαγγελμάτων, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ προσφέρει ανταγωνιστικά προγράμματα σπουδών στις πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενες ειδικότητες με δυνατότητα παράλληλης απόκτησης διεθνών πιστοποιήσεων, παρακολούθησης master classes από κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου που διεξάγονται σε βραβευμένες εγκαταστάσεις πανελλήνιας υπεροχής.

Η  πρόσβαση σε ένα ευρύ δίκτυο 1.000 και πλέον συνεργαζόμενων ξενοδοχείων και εστιατορίων και η αποκλειστική συνεργασία με περισσότερους από 50 κορυφαίους επαγγελματίες και διεθνούς εμβέλειας training centers, αποτελούν τα εχέγγυα για μία επιτυχημένη πορεία των σπουδαστών στον επαγγελματικό στίβο.

Τα προγράμματα που παρέχονται είναι τα εξής:

  • Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας – Chef
  • Τεχνικός Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής – Pastry Chef
  • Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού
  • Τεχνικός Τουριστικών Mονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας
  • Food & Beverage Management

Εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας στα τέσσερα μοναδικά workshops του ΙΕΚ ΑΚΜΗ το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Ιανουαρίου.

Σάββατο 26/1 Ι 12:30: Cappuccino latte dessert
Γιάννης Αθανασόπουλος Ι Chef Pâtissier Ι ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Μία διαφορετική προσέγγιση σε ένα επιδόρπιο που αντιπροσωπεύει ένα από τα πιο συμβολικά ροφήματα της Ιταλίας. Η τολμηρή γεύση του espresso αναδεικνύεται μέσα από την κρεμώδη υφή μίας mousse, πάνω σε μία τραγανή βάση πραλίνας με καραμελωμένα φουντούκια, ενώ την γευστική απόλαυση ολοκληρώνει η λευκή επικάλυψη σοκολάτας με γεύση κανέλα. Μία high-end εστιατορική γλυκιά δημιουργία του Chef Pâtissier Γιάννη Αθανασόπουλου.

Σάββατο 26/1 Ι 16:30: Χταπόδι με σάλτσα λιαστού κρασιού, λευκό ταραμά και υγρό ζελέ μοσχολέμονο
Ιωάννης  Παναγιωτίδης Ι Executive Chef  IEK AKMH
Ο Ιωάννης  Παναγιωτίδης Executive Chef του ΙΕΚ ΑΚΜΗ μας παρουσιάζει μία σύγχρονη ματιά στη γνώριμη Ελληνική πρώτη ύλη, αποδεικνύοντας πως η απλότητα των υλικών και η καθαρότητα των γεύσεων είναι πάντα πρωταγωνιστής σε ένα επιτυχημένο πιάτο.

Κυριακή 27/1 Ι 12:30: Μπαλόνι καραμέλας με αφρό μασκαρπόνε και τραγανό μπισκότο
Ιωάννης  Χατζηπαύλου, Chef Pâtissier I IEK AKMH
Ένα υψηλού επιπέδου γλυκό με ιδιαίτερες τεχνικές και υφές, χρήση siphon, καραμέλα φυσητή και τραβηχτή διαλέγει να μας παρουσιάσει ο δημιουργικός Chef Pâtissier Ιωάννης Χατζηπαύλου για να απογειώσει τους γευστικούς μας κάλυκες.

Κυριακή 27/1 Ι 11:30: Cocktail Trends 2019
Ζάππας Δημήτρης – Bar and Coffee Expertise Ι  ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Οι νέες τάσεις στον χώρο των cocktails για το 2019. Ποιες οι νέες καταναλωτικές συνήθειες στα μπαρ και σε τι τύπους cocktails θα προσανατολιστούν οι bartenders.  Cocktails με χαμηλό ή και καθόλου Alcohol. Υγιεινά smoothies. Cocktail-selfies και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Καφές και Alcohol.  Μία παρουσίαση από το Δημήτρη Ζάππα, Certified Trainer από την International Bartender Association και Authorized Trainer του Specialty Coffee Association για όσα θα συμβούν το 2019 στα μπαρ.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

α) Εγγραφή στην φόρμα του κάθε σεμιναρίου που σας ενδιαφέρει
β) Join στο Event του BeFoot και FoLLow της σελίδας του BeFoot στο Instagram (αν έχετε λογαριασμό)
γ) Σχόλιο κάτω από αυτο το POST με tag δύο φίλους σου και κοινοποίηση  αν θέλετε για σεμινάριο Barista – Bartending – Σχόλιο κάτω από αυτό το POST με tag δύο φίλου σου και κοινοποίηση αν θέλετε για σεμινάριο στο Cooking Stage

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

Αν είστε από κινητό ανοίξτε την φόρμα εδώ