Τα Workshop της Etoile by Les Chefs στο BeFooT Festival - Befoot

Η Etoile by Les Chefs συμμετέχει στο 1o Beverage, Food & Tourism Festival πραγματοποιώντας δωρεάν σεμινάρια πάνω στη Μαγειρική, τη Ζαχαροπλαστική και το Ποτό με βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Γνώρισε στο BeFooT Festival τον επαγγελματισμό, την αξιοπιστία και τη συνέπεια της Etoile, αρχές που την έχουν αναδείξει σε σταθερό σημείο αναφοράς και αναγνώρισης των πιο απαιτητικών επιχειρήσεων και οργανισμών τόσο στον επισιτιστικό κλάδο, όσο και στην τουριστική βιομηχανία.

Σάββατο 26/01/2019

    11:30 – 12:15 | Workshop : « Μεσογειακό Cocktail: Η εξέλιξη του Bartending »

Η φιλοσοφία των Μεσογειακών Cocktails  και του bartendingσυνδέονται άμεσα με τη Φιλοξενία, τον Τουρισμό και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τις Γαστρονομίας στην Ελλάδα.Κατά τη διάρκεια του BeFootFestival  οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βήμα – βήμα τις τεχνικές για την παρασκευή εκλεκτών μεσογειακών cocktails. Γνώρισε το μαγικό κόσμο του  bar μέσα από τις γεύσεις και τα αρώματα τις Μεσογείου!

Παρουσιαστής: κ. Παπαδόπουλος Θανάσης
Head Bartender στο Roxy Bar & Bartender στο Regency Casino Mont Parnes

17:30 – 18:15 Workshop : « Εφαρμογή Κρύου Καπνίσματος σε ψάρι. »
Καπνιστή μπουγιαμπέσα με γαρίδες και πεσκανδρίτσα. 
Κάπνισμα με ξύλο & καφέ.

Μεσογειακές γεύσεις και παιχνίδισμα υλικών με τεχνικές καπνίσματος που απογειώνουν τις γεύσεις με ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα που κεντρίζει τον ουρανίσκο. Κατά τη διάρκεια του BeFoot Festival  οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την εφαρμογή υψηλών τεχνικών

Παρουσιαστής: κ. Μιχαηλίδης Δημήτρης
Chef de Partie, InterContinental Athenaeum Athens

Κυριακή 27/09/2019

11:30 – 12:15 | Workshop: High End Dessert: « 7th Heaven cheese cake »
Cheese cake σε σφαίρα καραμέλας με σύννεφο από μαλλί της γριάς.

Εκεί που η γνώση και η τεχνική συναντούν τη Ζαχαροπλαστική, ο PastryChef ως ένας άλλος καλλιτέχνης θα σε οδηγήσει στον έβδομο ουρανό της γεύσης και των γλυκών απολαύσεων! Κατά τη διάρκεια του BeFooT Festival οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν σύγχρονες τεχνικές ζαχαροπλαστικής μέσα από τη δημιουργία του πιο παραδεισένιου CheeseCake!

Παρουσιαστής: κ.Σμπόνιας Στέφανος
Pastry Chef, Premiere Restaurant & Lounge Bar – InterContinental Athenaeum Athens

16:30 – 17:15 |  Workshop: «Το κρασί στο Εστιατόριο»
(Διαχείριση & επίδειξη ανοίγματος φιαλών)

Ο μαγικό κόσμος του Κρασιού πέρα από την γευσιγνωσία περιλαμβάνει και το σημαντικό και απαραίτητο κομμάτι της μεθοδολογίας καθώς και της διαχείρισής του στο εστιατόριο. Πάρε μια γεύση από τα απαραίτητα του σέρβις και του στησίματος από τους experts του είδους.

Παρουσιάστρια: κα Κατσούλη Μαρία
Οινοχόος & Σύμβουλος Οίνου

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

α) Εγγραφή στην φόρμα του κάθε σεμιναρίου που σας ενδιαφέρει
β) Join στο Event του BeFoot και FoLLow της σελίδας του BeFoot στο Instagram (αν έχετε λογαριασμό)
γ) Σχόλιο κάτω από αυτο το POST με tag δύο φίλους σου και κοινοποίηση  αν θέλετε για σεμινάριο Barista – Bartending – Σχόλιο κάτω από αυτό το POST με tag δύο φίλου σου και κοινοποίηση αν θέλετε για σεμινάριο στο Cooking Stage

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

Αν είστε από κινητό πατήστε εδώ