Workshop για το Hotel - Food & Beverage Management - Befoot

To IST Studies όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει συμμετέχει στο 1ο Beverage, Food & Tourism Festival, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, προσφέροντας 3 Υποτροφίες στους επισκέπτες του Festival.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του όμως το IST διοργανώνει και κορυφαία Ομιλία- Workshop για το Hotel – Food & Beverage Management στο αμφιθέατρο Innovathens την Κυριακή 27/01/2019 στις 14:00 – 15:00

Στην Ομιλία θα έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για όλα τα σύγχρονα εργαλεία και τις βέλτιστες πρακτικές στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς,

Αναλυτική περιγραφή Workshop:  Case Study Οργάνωσης, Διοίκησης και Στελέχωσης Ξενοδοχειακής και Επισιτιστικής Μονάδας. Όλα τα βήματα ως προς τη δημιουργία και εύρυθμη λειτουργία μιας ξενοδοχειακής μονάδας 4 αστέρων, καθώς και των επιμέρους λειτουργιών- υπηρεσιών της. Σύγχρονα εργαλεία και βέλτιστες πρακτικές Management, SWOT Analysis, τα 7 μυστικά του αποτελεσματικού Management.

Ομιλητής : Κωνσταντίνος Θεοδωράκης (καθηγητής IST College)
Ο Κωνσταντίνος Θεοδωράκης είναι Οικονομολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στο Management of Tourism. Έχει πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων, καθώς και στις ένδο-εταιρικές εκπαιδεύσεις, σε θεματικά πεδία όπως: η Διοίκηση και Οργάνωση Τουριστικών Επιχειρήσεων, η Εξυπηρέτηση Πελατών Μονάδων Μαζικής Εστίασης & Αναψυχής, Σχεδιασμός & Προώθηση Τουριστικών Πακέτων και η Xρήση Nέων Τεχνολογιών για την αναβάθμιση του Ανθρωπίνου Δυναμικού του τομέα του Τουρισμού.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

α) Εγγραφή στην φόρμα του σεμιναρίου
β) Join στο Event του BeFoot και FoLLow της σελίδας του BeFoot στο Instagram (αν έχετε λογαριασμό)
γ) Σχόλιο me tag δύο φίλων σας σε αυτό το post και κοινοποίησή του

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

Αν είστε από κινητό πατήστε εδώ