Δωρεάν Σεμινάριο του Γ.Αποστολάκη: "Γεύση από την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα σε πρωτότυπες συνταγές για brunch" - Befoot

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ συμμετέχει δυναμικά στο 1ο Beverage Food & Tourism Festival με τις νέες ειδικότητες της στον τομέα των τουριστικών και επισιτιστικών επαγγελμάτων.

Με γνώμονα τη σταθερή παροχή υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικών υπηρεσιών καθώς και τη διαμόρφωση άρτια καταρτισμένων επαγγελματιών, το ΙΕΚ ΣΒΙΕ προσφέρει νέα, περιζήτητα προγράμματα, τα οποία ανταποκρίνονται πλήρως στις τάσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας.

Ο καταξιωμένος CHEF Γιάννης Αποστολάκης, ανάμεσα στα σεμινάρια που θα πραγματοποιήσει κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ στο Cooking Stage είναι το  “Γεύση από την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα σε πρωτότυπες συνταγές για brunch “. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 13:30 και 14:15

Όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα λάβουν βεβαιώσεις παρακολούθησης

Δείτε αναλυτικά την περιγραφή του σεμιναρίου

Τηγανίτες με σταφίδες, μαστίχα και σοκοπαστα με φυστίκι αιγίνης. Ο Γιάννης Αποστολάκης παρουσιάζει μοντέρνες, εναλλακτικές προτάσεις για το αγαπημένο μας δεκατιανό, βασισμένες αποκλειστικά σε παραδοσιακές συνταγές της ελληνικής κουζίνας.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

α) Εγγραφή στην φόρμα του κάθε σεμιναρίου που σας ενδιαφέρει
β) Join στο Event του BeFoot και FoLLow της σελίδας του BeFoot στο Instagram (αν έχετε λογαριασμό)
γ) γ)  Σχόλιο κάτω από αυτό το POST me tag δύο φίλων σας  και κοινοποίησή του

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

Αν είστε από κινητό πατήστε εδώ