Σεμινάριο της ETOILE "Μεσογειακό Cocktail: Η εξέλιξη του Bartending" - Befoot

H Etoile by Les Chefs συμμετέχει στο 1o Beverage, Food & Tourism Festival πραγματοποιώντας δωρεάν σεμινάρια πάνω στη Μαγειρική, τη Ζαχαροπλαστική και το Ποτό με βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες. Γνώρισε στο BeFooT Festival τον επαγγελματισμό, την αξιοπιστία και τη συνέπεια της Etoile, αρχές που την έχουν αναδείξει σε σταθερό σημείο αναφοράς και αναγνώρισης των πιο απαιτητικών επιχειρήσεων και οργανισμών τόσο στον επισιτιστικό κλάδο, όσο και στην τουριστική βιομηχανία.

Μεταξύ άλλων η ETOILE πραγματοποιεί το Σάββατο 26/01/2019 και ώρα 11:30 – 12:15, workshop – σεμινάριο με θέμα « Μεσογειακό Cocktail: Η εξέλιξη του Bartending »

Η φιλοσοφία των Μεσογειακών Cocktails και του bartendingσυνδέονται άμεσα με τη Φιλοξενία, τον Τουρισμό και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τις Γαστρονομίας στην Ελλάδα.Κατά τη διάρκεια του BeFootFestival οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βήμα – βήμα τις τεχνικές για την παρασκευή εκλεκτών μεσογειακών cocktails. Γνώρισε το μαγικό κόσμο του bar μέσα από τις γεύσεις και τα αρώματα τις Μεσογείου!

Παρουσιαστής: κ. Παπαδόπουλος Θανάσης
Head Bartender στο Roxy Bar & Bartender στο Regency Casino Mont Parnes

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

α) Εγγραφή στην φόρμα του κάθε σεμιναρίου που σας ενδιαφέρει
β) Join στο Event του BeFoot και FoLLow της σελίδας του BeFoot στο Instagram (αν έχετε λογαριασμό)
γ) Σχόλιο κάτω από αυτο το POST με tag δύο φίλους σου και κοινοποίηση  αν θέλετε για σεμινάριο Barista – Bartending – Σχόλιο κάτω από αυτό το POST με tag δύο φίλου σου και κοινοποίηση αν θέλετε για σεμινάριο στο Cooking Stage

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

Αν είστε από κινητό πατήστε εδώ