Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ συμμετέχει δυναμικά στο 1ο Beverage Food & Tourism Festival με τις νέες ειδικότητες της στον τομέα των τουριστικών και επισιτιστικών επαγγελμάτων.

Με γνώμονα τη σταθερή παροχή υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικών υπηρεσιών καθώς και τη  διαμόρφωση άρτια καταρτισμένων επαγγελματιών, το ΙΕΚ ΣΒΙΕ προσφέρει νέα, περιζήτητα προγράμματα, τα οποία ανταποκρίνονται πλήρως στις τάσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας.

Ο σεφ και  σύμβουλος σπουδών του τομέα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής  Γιάννης Αποστολάκης,  με πλούσια εμπειρία στην υψηλή γαστρονομία, εμπιστεύεται την παράδοση και το κύρος του ΙΕΚ ΣΒΙΕ σε ό,τι αφορά την εκπαίδευση επιτυχημένων επαγγελματιών.

Τα Workshop του ΙΕΚ ΣΒΙΕ στο BeFooT Festival

Σάββατο 26/01/2019

13:30 – 14:15 | Γεύση από την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα σε πρωτότυπες συνταγές για brunch
chef Γιάννης Αποστολάκης
Τηγανίτες με σταφίδες, μαστίχα και σοκοπαστα με φυστίκι αιγίνης. Ο Γιάννης Αποστολάκης παρουσιάζει  μοντέρνες, εναλλακτικές προτάσεις για το αγαπημένο μας δεκατιανό, βασισμένες αποκλειστικά σε παραδοσιακές συνταγές της ελληνικής κουζίνας.

Κυριακή 27/01/2019

13:30 – 14:15 | Μια μοντέρνα εκδοχή κλασικού ελληνικού γλυκού
chef Γιάννης Αποστολάκης
Επιδόρπιο με κρέμα από γιαούρτι , μπισκότο κανέλας και γλυκό του κουταλιού από φρούτα εποχής . Ο chef Γιάννης Αποστολάκης αναδεικνύει τα ελληνικά υλικά και τις παραδοσιακές συνταγές μέσα από μοναδικές δημιουργίες που εντυπωσιάζουν με την απλότητα και τη γεύση τους!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

α) Εγγραφή στην φόρμα του κάθε σεμιναρίου
β) Join στο Event του BeFoot και FoLLow της σελίδας του BeFoot στο Instagram (αν έχετε λογαριασμό)
γ)  Σχόλιο κάτω από αυτό το POST me tag δύο φίλων σας  και κοινοποίησή του

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

Αν είστε από κινητό πατήστε εδώ