Σεμινάριο PRAXIS στην Εισαγωγή στη Γαλλική Ζαχαροπλαστική: Δημιουργία τυλιχτού κορμού από σοκολάτα και καραμελωμένες μπανάνες - Befoot

Το ΙΕΚ PRAXIS συμμετέχει στο 1ο Beverage Food & Tourism Festival που πραγματοποιείται στις 26 και 27 Ιανουαρίου στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι του Δήμου Αθηναίων, με περίπτερο στην Αίθουσα Δ12. Το ΙΕΚ PRAXIS θα πραγματοποιήσει τα παρακάτω ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια-workshops (δείτε εδώ αναλυτικά). Οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης με την σφραγίδα του ΙΕΚ.

Ανάμεσα στα σεμινάρια που θα πραγματοποιήσει είναι και το «Εισαγωγή στη Γαλλική Ζαχαροπλαστική: Δημιουργία τυλιχτού κορμού από σοκολάτα και καραμελωμένες μπανάνες» στο Cooking Training Stage του Event το Σάββατο στις 11:30, με τον Δημήτρης Παπαντωνίου, Pastry Chef στο CHARTER YACHT O’PTASIA.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης με την σφραγίδα του ΙΕΚ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

α) Εγγραφή στην φόρμα του κάθε σεμιναρίου
β) Join στο Event του BeFoot και FoLLow της σελίδας του BeFoot στο Instagram (αν έχετε λογαριασμό)
γ) Σχόλιο κάτω από αυτο το POST με tag δύο φίλους σου και κοινοποίηση  αν θέλετε για σεμινάριο Barista – Bartending – Σχόλιο κάτω από αυτό το POST με tag δύο φίλου σου και κοινοποίηση αν θέλετε για σεμινάριο στο Cooking Stage

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

Αν είστε από κινητό ανοίξτε την φόρμα εδώ