Με χαρά το 1ο Beverage Food & Tourism Festival θα φιλοξενήσει τον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE δίνοντας την ευκαιρία σε χιλιάδες ενδιαφερόμενους να γνωρίσουν και να ενημερωθούν δια ζώσης για τον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE και τα προγράμματα σπουδών του.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE, απόλυτα εξειδικευμένος στις ξενοδοχειακές, τουριστικές και γαστρονομικές σπουδές, πιστοποιημένο μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, προσφέρει στους σπουδαστές του εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλού επιπέδου. H άριστη υλικοτεχνική υποδομή και τo καταξιωμένο διδακτικό προσωπικό εξασφαλίζουν μία εξαιρετική σταδιοδρομία καθώς και τη διαρκή αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Μεταξύ των σεμιναρίων που θα πραγματοποιήσει η LE MONDE είναι και το “Η χρήση του Sherry στο σύγχρονο μπαρ” με τον Γιάννη Κοροβέση, ιδρυτή του εξειδικευμένου blog BitterBooze.com , Bartending Instructor στο Ινστιτούτο Le Monde, και πιστοποιημένος εκπαιδευτής Sherry & Cognac. Είναι επίσης ο Good Life specialist του Man of Status.

Περιγραφή του σεμιναρίου με βεβαίωση παρακολούθησης από την LE MONDE

“Το sherry δειλά δειλά φαίνεται πως περνά εκ νέου μια περίοδο ακμής, αφού χρησιμοποιείται ολοένακαι πιο συχνά στα σύγχρονα μπαρ. Ο Γιάννης Κοροβέσης, μέλος του εκπαιδευτικού προσωπικού της
σχολής LE MONDE και ο πρώτος Έλληνας πιστοποιημένος εκπαιδευτής για sherry από το ConsejoRegulador de Jerez, θα μιλήσει για το sherry, ενώ θα φέρει παραδείγματα μέσα από κοκτέιλ προσαρμοσμένα στον σύγχρονο ουρανίσκο.”

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

α) Εγγραφή στην φόρμα του κάθε σεμιναρίου που σας ενδιαφέρει
β) Join στο Event του BeFoot και FoLLow της σελίδας του BeFoot στο Instagram (αν έχετε λογαριασμό)
γ) Σχόλιο κάτω από αυτο το POST με tag δύο φίλους σου και κοινοποίηση  αν θέλετε για σεμινάριο Barista – Bartending – Σχόλιο κάτω από αυτό το POST με tag δύο φίλου σου και κοινοποίηση αν θέλετε για σεμινάριο στο Cooking Stage

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

Αν είστε από κινητό ανοίξτε την φόρμα εδώ