Ξεκινάει το Σαββατοκύριακο το 1ο Beverage Food & Tourism Festival όπου χιλιάδες chef, pastry chef, barista και bartenders και όσοι θέλουν να σπουδάσουν πάνω στα παραπάνω αντικείμενα θα συμμετέχουν στα δωρεάν σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν στο Cooking trainig Stage και στο Bartending – Barista training Stage.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του, ο Εκπαιδευτικός όμιλος LE MONDE θα πραγματοποιήσει μεταξύ άλλων το σεμινάριο “Praline Caramel Carré” την Κυριακή με τον Χάρη Ψιλόπουλο* και με βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες

Ένα γλύκισμα με βαθιά σοκολατένια γεύση που συνδυάζει διαφορετικές υφές, αναλαμβάνει να μας παρουσιάσει ο διακεκριμένος pastry chef Χάρης Ψιλόπουλος. Η σοκολάτα γάλακτος, η πραλίνα και η αλατισμένη καραμέλα ισορροπούν γευστικά σ’ ένα επιδόρπιο υψηλών γευστικών προδιαγραφών και ξεχωριστής εμφάνισης.

*Έχει εργασθεί ως Pastry Chef σε μεγάλα ξενοδοχεία και εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως στο KFG Κout Food Group (Kuwait), στο Hotel Ermitage στη Ζυρίχη, (της Relais & Chateaux) και στο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης Προϊόντων στο Maison Blanc (French pâtisserie –boulangerie)

ΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

α) Εγγραφή στην φόρμα του κάθε σεμιναρίου
β) Join στο Event του BeFoot και FoLLow της σελίδας του BeFoot στο Instagram (αν έχετε λογαριασμό)
γ) Σχόλιο σε αυτό το POST στο  FB με tag δύο φίλων σας  και κοινοποίησή του

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

Αν είστε από κινητό ανοίξτε την φόρμα εδώ